Visioston uudistettu verkkosivusto yhdistää raikkaan suunnittelun moderneihin ominaisuuksiin

Pari viikkoa sitten Visiosto juhli yksivuotista taivaltaan. Tänään täyteen tuli toinen merkkipaalu: Visioston vuosipäivä Kaupparekisterissä. Juhlapäivien johdosta päätimmekin antaa Visiostolle pienen syntymäpäivälahjan. Uudistimme verkkosivustomme ilmettä!

Me Visiostossa haluamme luoda yksinkertaisia ja toimivia toteutuksia, ja tämä periaate oli lähtökohtana myös verkkosivustomme päivityksessä. Teimme tutusta ilmeestämme entistä rakastettavamman selkeyttämällä sivustomme kuviointia ja tuomalla sivuille enemmän väriä – onhan nyt kesä!

Verkkosivustoissamme tavoitteenamme on lisäksi hyödyntää uusimpia verkkokehityksen herkkuja säilyttäen yhteensopivuuden eri laitteisiin. Näin toimimme myös uudistetun sivustomme kanssa: sivustomme tukee nykyisin laitteiden tummia teemoja! Nyt voit siis selata verkkosivustoamme myös pimeässä satuttamatta silmiäsi.

Kannattaakin siis pitää mielessä: jos sinulla on tarvetta modernille verkkosivustolle tai graafiselle ja visuaaliselle suunnittelulle, ota yhteyttä, ja jutellaan lisää. Sinun visiosi taittuu linssimme läpi!

Anssi Moilanen, suunnittelija

Visiosto juhlii ensimmäistä syntymäpäiväänsä

Siitä on nyt tasan vuosi, kun veimme firman perustamispaperit Patentti- ja rekisterihallituksen toimistoon Hakaniemen kupeeseen. Vuosi sitten lähdimme luomaan vaihtoehtoa kammottaville graafisille ilmeille sekä kasvottomalle asiakastyölle. Siksi perustimme Visioston, nykyajan viestintätoimiston, jotta voisimme luoda alalle todellisen sydäntä koskettavan kokemuksen ja visuaalisesti miellyttäviä tuotoksia.

Tuottajamme Gurmann on keskittynyt vuoden aikana yhdistämään Visiostoa ja sen asiakkaita yhteiselle matkalle. Suunnittelijamme Anssi on taituroinut monta visuaalista ilmettä ja pistänyt Photoshopin laulamaan. Kehittäjämme Antti on laittanut koodipätkät harmoniseen järjestykseen lopputuloksena toimivat verkkosivut sekä pyörittänyt taloutta oikeaan suuntaan.

Vuoden aikana työpöydällemme on tullut tuunattavaksi monta projektia, joita olemme edistäneet yhdessä linssimme läpi. Iso kiitos kaikille asiakkaillemme kuluneesta vuodesta! Innolla odotamme kaikkia tulevia haasteita.

1-vuotias Visiosto on kuitenkin valmiimpi kuin koskaan! Ja luvassa on isompi vaihde toimintaan. Jos sinulla on tarvetta verkkosivuille, graafiselle ja visuaaliselle suunnittelulle tai tapahtumille – homma taittuu linssimme läpi!

Rakkaudella Anssi, Antti ja Guru

Moderni markkinointitoimisto Visiosto taittaa sinun visiosi

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosikymmen kuin hyvät uutiset! Visiosto on uusi, heinäkuussa perustettu markkinointi- ja viestintäyhtiö, joka sai alkunsa, kun yhtiön perustajat kyllästyivät visuaalisesti kammottaviin graafisiin ilmeisiin ja kasvottomaan asiakastyöhön. Liian usein viestintää rakennetaan purkkaviritelmin, mikä ei palvele ketään. Perustimmekin Visioston, jottei viestinnän tarvitse olla sumeaa, vaan sanoma voidaan tarkentaa näyttäväksi kokonaisuudeksi, joka luo lisäarvoa sekä asiakkaille että yhteiskunnalle.

Me Visioston perustajat tapasimme toisemme edunvalvontajärjestötoiminnassa. Tiedämmekin siis, että kun kyseessä on vision taittaminen viestiksi, linssin tarkkuus on kaikki kaikessa. Siksi jätämmekin pilvilinnojen maalailun muille ja rakennamme sen, mitä toivot – rohkeasti tarttumalla toimeen, laadukkaasti tekemällä ja persoonallisesti vuorovaikuttamalla. Siksi olemmekin olemassa: jotta viestisi koskettaa vastaanottajan sydäntä.

Rakennamme sen, mitä tarvitset viestisi kokonaisvaltaiseen välittämiseen: verkkosivustot, graafiset ilmeet ja tapahtumat. Visuaaliset, kauniit ja käyttäjäystävälliset verkkosivustot ovat juuri osaamistamme, ja monesti potentiaaliset asiakkaat päättävät ottaa yhteyttä vain, jos verkkosivustosi ovat silmää miellyttävät. Meiltä et saa ”perushyvää” verkkosivustoa vaan sivuston, joka tuo sinulle ja brändillesi lisäarvoa. Graafinen ilmeesi taas määrittelee sinut ja brändisi, ja liiketoimintasi esteettisyys on käyntikorttisi ja avaimesi tunnettuuteen. Oli kyse sitten uudesta logosta, painotöistä tai kokonaisvaltaisesta brändin uudistuksesta tai luomisesta, työ hoituu kauttamme mutkitta. Tapahtumatuotannon osaamistamme jaamme puolestaan niin pienistä kuin isoistakin tapahtumista. Oli kyseessä sitten asiakastilaisuus, ”kick-off”, seminaari, vuosikokous tai lehdistötilaisuus – me hoidamme sen toiveesi mukaisesti.

Jos siis kaipaat osaavaa työtä ja haluat toteuttaa viestintäsi laadukkaasti, ota yhteyttä, ja voimme jutella lisää. Yhteystietomme löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta visiosto.fi. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta Instagramista, Facebookista ja Linkedinissä käyttäjällä visiosto ja Twitterissä käyttäjällä visiosto_oy.

Odotamme innolla tulevaa yhteistyön vuosikymmentä!

Antti Kivi, toimitusjohtaja